Sähkösuunnittelu

Pyrimme aina huomioimaan kohteen ja asiakkaan tarpeet ja luomaan käyttömukavuudeltaan ja turvallisuudeltaan optimaalisen ja energiatehokkaan ratkaisun.

Suunnittelun pääpaino on omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen sekä pihavalaistuksen sähkösuunnittelussa uudiskohteissa ja saneerauksissa, joissa yleensä jatkamme myös sähköurakoitsijana.

Suunnittelun aloitamme istumalla yhdessä pöydän ääreen ja kartoitamme ensin tarpeenne ja mahdolliset omat ideanne ja ajatuksenne, jonka jälkeen näiden kerättyjen tietojen pohjalta alkaa sähkösuunnitelman teko. Pääsette aktiivisesti vaikuttamaan valintoihin. Rakentamisen käynnistyttyä on helppo vielä tehdä muutoksia suunnitelmiin, kun suunnittelija on työmaalla tekemässä töitä. Työn valmistuttua piirrämme sähkökuvat vielä puhtaiksi mahdollisien rakentamisen aikana tulleiden muutosten vuoksi.

Sähkökuvien piirtäminen

Piirrämme myös vanhoja rakennusaikaisia sähkökuvia puhtaaksi. Piirtopalvelua myös muille urakoitsijoille/yrittäjille. Asiakkaan toteuttaessa isomman saneerauksen/sähköjen kuntotarkastuksen on vanhaankin kiinteistöön mahdollista saada tilattua ajanmukaiset sähkökuvat.

Sinulla on jo sähkösuunnitelma

Oletko jo teettänyt sähkösuunnitelman? Ota meihin yhteyttä. Laskemme mielellämme sinulle tehdystä sähkösuunnitelmasta urakkatarjouksen.

Ota yhteyttä