Sähkötuotteet

Tarvitsetpa uudet pistorasiat tai lämmittimet tai kenties koko huoneiston/kiinteistön sähköasennustarvikkeet, toimitamme tarvittavat laadukkaat ja tunnetut sähköasennustarvikkeet projektiisi kilpailukykyisin hinnoin.

Toimittamamme tarvikkeet laskutamme yksikkö perusteisesti, jolloin sinulle ei jää työn jälkeen turhia ylimääräisiä tarvikkeita ja olet maksanut vain tarvitut materiaalit, jolloin säästät kuluissa.

Jos kuitenkin haluat itse hankkia tuotteita, neuvomme oikeiden tuotteiden valinnassa. Näin vältyt virhehankinnoilta.

Yhteistyökumppaneitamme ovat suurimmat asennustarviketukut.

Valaisimet

Myynnissä on erittäin laaja valikoima eri valaisintoimittajien tuotteita sisustusvalaisimista aina teollisuudelle sopiviin valaisinmalleihin. Löydät mallistostamme sinulle sopivan valaisimen niin sisälle kuin uloskin.

Autamme myös mielellämme oikean valaisimen löytämisessä. Voit tutustua valaisinmallistoihimme maahantuojien/valmistajien kotisivuilla ja tämän jälkeen pyytää tarjousta haluamastasi valaisinmalleista.

Mikäli et löytänyt kaipaamasi valaisinta, ota rohkeasti yhteyttä.

Tarjoukset

Rakentajan mittauskeskus

Rakentajalle laadukas ABB:n näpsä mittauskeskus omalla jalustalla. Soveltuu pää- ja mittauskeskukseksi pienkiinteistöön sekä rakennusaikaiseen sähkönjakeluun.

2-Tariffi mittauskeskus kiinteällä jalustalla. 400 x 1600 x 170mm. Vikavirtasuojatut pistorasiat: 2 kpl 16A, molemmille omat johdonsuojakatkaisijat sekä 1 kpl 3x16A omilla johdonsuojakatkaisijoilla. Kaukoluenta malli, pääkytkin on mittauksen jälkeen. Tilavaraus ylijännitesuojille. Värisävy vaalean harmaa, RAL7035. Kiintoväännin oveen, 25A:n sulaketarvikkeet ja sinetöintikansi päävarokkeille toimitetaan keskuksen mukana. Potentiaalintasauskisko asennettuna jalustassa.

Ulkovalaisimet

Tyylikkäiden E.Lite Sirocco -ulkovalaisimien materiaalina on käytetty vankkaa valualumiinia ja lasia. Ulkomuodoltaan modernit valaisimet ovat väriltään grafiitin harmaita. E.Lite Sirocco sarjasta löytyy pylväs- ja seinävalaisin mallit.

Ota yhteyttä